Plopsaland De Panne

Halloween in Plopsaland: twee spookhuizen, twee scare zones en optredens

04-10-2019, 13:28 uur | Reacties

De Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne krijgen een vervolg. Vorig jaar organiseerde het Vlaamse attractiepark voor het eerst een eng halloweenevenement voor een wat oudere doelgroep, als experiment. Dit jaar keert het horrorfeest terug, op vier zaterdagen in oktober en november.

Naast twee spookhuizen presenteert Plopsaland nu ook twee scare zones met acteurs en optredens van dj's. Het nieuwe horrorgebied Lumberjack bevindt zich in het achterste gedeelte van themagebied Heidiland, dat 's avonds normaal gesproken gesloten is in verband met geluidsoverlast van houten achtbaan Heidi The Ride.


ZIE OOK: Achtbanen Plopsaland 's avonds dicht vanwege geluidsoverlast

De nieuwe scare zone Black Swamp is te vinden in de buurt van de SuperSplash en het station van de Plopsa Express. Verder keren de twee haunted houses Freak Circus en Camping 't Zonnetje - deels in de openlucht - terug.

Afgeschrikt
Vorig jaar waren de Scare Nights bedoeld voor 16-plussers. Dit keer zijn kinderen vanaf 14 jaar welkom. Het park blijft geopend tot 22.00 uur. "De gebieden zijn volledig afgesloten en enkel toegankelijk vanaf 14 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden", laat Plopsaland weten.

Wie het enge evenement niet ziet zitten, kan tussen 28 oktober en 1 november terecht in Plopsaland voor de kindvriendelijke Ketnet Halloween Nocturnes. Die dagen worden afgesloten met vuurwerkshow. Op zondag 20 oktober en zondag 3 november is het pretpark gesloten vanwege een bedrijfsevenement.

ZIE OOK: Eerste beelden van halloween-spookhuizen in Plopsaland

Reacties