Bellewaerde

Nieuw spookhuis in Belgisch pretpark Bellewaerde

14-10-2019, 19:38 uur | Reacties

In het Belgische pretpark Bellewaerde is dit najaar een nieuw spookhuis te vinden. Tijdens het halloweenseizoen, dat Fiësta Mortal wordt genoemd, kunnen bezoekers het nieuwe haunted house Fantasylum ontdekken. Dat brengt het totale aantal halloweenattracties in Bellewaerde op zes.

Fantasylum wordt omschreven als "een horrorhospitaal uit je ergste nachtmerries". "Ontsnap jij aan de dwangbuizen, elektroshocks en andere gruwel?" Het spookhuis bevindt zich in het oude stationsgebouw van de monorail, die in 2007 is afgebroken. Vorig jaar was daar nog het spookhuis Hospital Fa(n)tal te vinden.


ZIE OOK: Walibi Belgium strikt YouTube-ster voor nieuw spookhuis

Verder keren de spookhuizen Voodoo Villains en Mortal Mine terug, net als het kindvriendelijke spookhuis TrollCave 3D. Ook biedt Bellewaerde twee walkthroughs aan in de openlucht: Camping Corpse en Freaky Forest. Voor sommige halloweenattracties moet 4 of 5 euro bijbetaald worden. Daarnaast zijn er twee voorstellingen: een bellenblaasshow en de nieuwe illusieshow Immortality.

Première
Het halloweenfestival ging afgelopen weekend officieel van start. Een week eerder vond de avant-première plaats. In totaal zijn er dit jaar zestien halloweendagen, tot en met zondag 3 november. Op zes dagen in die periode blijft het park geopend tot 21.00 uur voor de zogeheten Mortal Nocturnes. Verder is er op vrijdag 25 oktober een exclusieve Halloween Night, met extra entertainment tot 23.00 uur.

Bellewaerde hoort bij de parkengroep Compagnie des Alpes, net als bijvoorbeeld Walibi Belgium, Walibi Holland en Parc Astérix.

ZIE OOK: Halloween in Plopsaland: twee spookhuizen, twee scare zones en optredens

Reacties