Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Nieuw spookhuis in Belgisch pretpark Bellewaerde

14-10-2019, 19.38 uur

In het Belgische pretpark Bellewaerde is dit najaar een nieuw spookhuis te vinden. Tijdens het halloweenseizoen, dat Fiësta Mortal wordt genoemd, kunnen bezoekers het nieuwe haunted house Fantasylum ontdekken. Dat brengt het totale aantal halloweenattracties in Bellewaerde op zes.

Fantasylum wordt omschreven als "een horrorhospitaal uit je ergste nachtmerries". "Ontsnap jij aan de dwangbuizen, elektroshocks en andere gruwel?" Het spookhuis bevindt zich in het oude stationsgebouw van de monorail, die in 2007 is afgebroken. Vorig jaar was daar nog het spookhuis Hospital Fa(n)tal te vinden.

Verder keren de spookhuizen Voodoo Villains en Mortal Mine terug, net als het kindvriendelijke spookhuis TrollCave 3D. Ook biedt Bellewaerde twee walkthroughs aan in de openlucht: Camping Corpse en Freaky Forest. Voor sommige halloweenattracties moet 4 of 5 euro bijbetaald worden. Daarnaast zijn er twee voorstellingen: een bellenblaasshow en de nieuwe illusieshow Immortality.

Première
Het halloweenfestival ging afgelopen weekend officieel van start. Een week eerder vond de avant-première plaats. In totaal zijn er dit jaar zestien halloweendagen, tot en met zondag 3 november. Op zes dagen in die periode blijft het park geopend tot 21.00 uur voor de zogeheten Mortal Nocturnes. Verder is er op vrijdag 25 oktober een exclusieve Halloween Night, met extra entertainment tot 23.00 uur.

Bellewaerde hoort bij de parkengroep Compagnie des Alpes, net als bijvoorbeeld Walibi Belgium, Walibi Holland en Parc Astérix.

Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be