Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Hilarisch filmpje uit Europa-Park gaat viral: champagnetoren stort in

29-09-2019, 00.27 uur | Reacties

Een oud videofragment uit het Duitse attractiepark Europa-Park wordt plotseling massaal gedeeld. In een tv-reportage uit 2012 is te zien dat de officiële opening van een nieuw hotel niet helemaal vlekkeloos verloopt. Een cameraploeg brengt in beeld hoe een enorme toren van champagneglazen instort.

"Over twee minuten arriveren de eerste gasten", zegt een voice-over. "Dan kun je geen chaos gebruiken." Vervolgens is te zien hoe de glazen één voor één kapotvallen op de grond. Medewerkers blijven rustig. "Oké", reageert een manager kortaf.

De video werd zeven jaar geleden gemaakt, bij de opening van themahotel Bell Rock. Nadat de 23 minuten tv-documentaire deze maand op YouTube verscheen, gingen internetsites en tv-zenders met het fragment aan de haal. Zo kwam het komische filmpje afgelopen week voorbij tijdens RTL Boulevard op RTL 4. Ook humorsite 9GAG deed een duit in het zakje.

De volledige reportage staat op YouTube. Het stuk met de champagneglazen begint na 19:05 minuten.



Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be