Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen legt inwoners van Drenthe in de watten met megakorting

28-09-2019, 11.32 uurBeeld: @promenadefotos

Wildlands Adventure Zoo Emmen hoopt dat omwonenden het dierenpark een nieuwe kans willen geven. Bij de opening in 2016 kreeg de Drentse dierentuin veel kritiek. In de tussentijd zijn er een heleboel dingen veranderd, waaronder het verbeteren van looproutes en het toevoegen van diersoorten.

Inwoners van Drenthe krijgen volgende maand de kans om Wildlands voor een lage prijs opnieuw te ontdekken. Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober mogen zij voor slechts 7,50 euro naar binnen. "Een korting van 70 procent op de reguliere entreeprijs van 27,50 euro", weet een woordvoerster.

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober bedraagt de toegangsprijs voor Drenten 10 euro per persoon. De kortingstickets zijn alleen online verkrijgbaar. "Er is een beperkt aantal kaarten per dag beschikbaar", waarschuwt de voorlichtster. Bezoekers met een actiekaartje moeten wel kunnen aantonen dat ze in de provincie wonen.

Veranderingen
"Het doel van de Drenthe-week is om de inwoners met eigen ogen te laten zien welke veranderingen Wildlands het afgelopen jaar heeft doorgevoerd", legt de zegsvrouw uit. De tickets zijn tot en met 11 oktober te koop.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be