Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen legt inwoners van Drenthe in de watten met megakorting

28-09-2019, 11:32 uur | ReactiesFoto: promenadefotos

Wildlands Adventure Zoo Emmen hoopt dat omwonenden het dierenpark een nieuwe kans willen geven. Bij de opening in 2016 kreeg de Drentse dierentuin veel kritiek. In de tussentijd zijn er een heleboel dingen veranderd, waaronder het verbeteren van looproutes en het toevoegen van diersoorten.

Inwoners van Drenthe krijgen volgende maand de kans om Wildlands voor een lage prijs opnieuw te ontdekken. Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober mogen zij voor slechts 7,50 euro naar binnen. "Een korting van 70 procent op de reguliere entreeprijs van 27,50 euro", weet een woordvoerster.


ZIE OOK: Wildlands blijft verbouwen: meer dieren, maar attractie verdwijnt

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober bedraagt de toegangsprijs voor Drenten 10 euro per persoon. De kortingstickets zijn alleen online verkrijgbaar. "Er is een beperkt aantal kaarten per dag beschikbaar", waarschuwt de voorlichtster. Bezoekers met een actiekaartje moeten wel kunnen aantonen dat ze in de provincie wonen.

Veranderingen
"Het doel van de Drenthe-week is om de inwoners met eigen ogen te laten zien welke veranderingen Wildlands het afgelopen jaar heeft doorgevoerd", legt de zegsvrouw uit. De tickets zijn tot en met 11 oktober te koop.

ZIE OOK: Nieuwe parkplattegrond voor dierenpark Wildlands in Emmen

Reacties