Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Onderzoek naar nieuwe toegangsweg voor Duinrell

28-09-2019, 17.24 uur

Attractiepark Duinrell krijgt mogelijk een nieuwe toegangsweg. De gemeente Wassenaar bekijkt verschillende opties om de verkeersoverlast rond het Wassenaarse pretpark in te perken. Dat bevestigt Duinrell-directeur Philip van Zuylen van Nijevelt in gesprek met Looopings.

"Het is eigenlijk een oud plan dat nu weer op tafel ligt", aldus Van Zuylen van Nijevelt. Daarbij zou het verkeer richting Duinrell niet meer door het dorp heen gaan, maar via de afslag Valkenburg en de Katwijkseweg naar het park gestuurd worden. Automobilisten komen dan wel gewoon bij de bestaande ingang uit.

Duinrell staat positief tegenover het plan, vertelt de directeur. "Het verkeer is met name een probleem als onze regio op drukke Duinrell-dagen geen vakantie heeft, want dan is er tegelijk ook woon-werkveer", legt hij uit. "Dat is vervelend. Als we Wassenaar op deze manier kunnen ontlasten, zou dat fijn zijn. En het is ook prettig voor onze gasten."

Tina
Eén van de drukste Duinrell-momenten van het jaar is traditiegetrouw het Tina Festival. Dat vond vorig weekend plaats.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be