Walibi Holland

Fright Nights in Walibi Holland: Eddie de Clown gaat spookhuis in met fans

24-09-2019, 16.29 uur | Reacties

Walibi Holland heeft iets speciaals in petto voor fans van Eddie de Clown. Zij krijgen de kans om tijdens de Halloween Fright Nights samen met de horrorclown een loopspookhuis in te gaan. Via VakantieVeilingen kunnen geïnteresseerden bieden op een bezoek aan een haunted house met Eddie, inclusief toegang tot het pretpark.

De winnaars kunnen kiezen uit de vier spookhuizen Haunted Holidays II, Psychoshock, Jefferson Manor en The Villa. "Dit is een unieke kans voor alle fans", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "We denken dat er veel vraag naar is, gezien de populariteit van Eddie."


ZIE OOK: Tóch een nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland

Het bezoek vindt plaats op zondag 6 oktober. Waar en hoe laat het bezoek aan het spookhuis plaatsvindt, spreekt Walibi onderling af met de hoogste bieder. Het arrangement wordt twee keer geveild. De huidige veiling loopt nog tot middernacht.

Scare zone
Eddie de Clown is al dertien jaar de mascotte van het populaire halloweenevenement in Walibi Holland. Dit jaar krijgt hij een nieuwe scare zone: Eddie's Festival of Freaks. Daar komt ook een kermisspookhuis te staan, met karretjes.

ZIE OOK: Halloween Fright Nights in Walibi: dit jaar vier nieuwe scare zones

Reacties