Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bayern-Park

109 meter hoge freefall tower in Duits pretpark

24-09-2019, 11.21 uur | Reacties

Een attractiepark in Zuidoost-Duitsland bouwt een vrijevaltoren van meer dan honderd meter hoog. Bayern-Park, gelegen op anderhalf uur rijden van München, opent in 2020 een drop tower die 109 meter hoog is.

De daadwerkelijke valhoogte bedraagt zo'n 93 meter. Per rit is er plaats voor 24 personen. Over het thema en de naam is nog niets bekendgemaakt.

De toren wordt geleverd door fabrikant Funtime. Hetzelfde bedrijf was ook verantwoordelijk voor de hoogste vrijevaltoren van Europa: Highlander in het Noord-Duitse Hansa-Park. Die 120 meter hoge toren ging afgelopen voorjaar open.

Meer Bayern-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be