Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland Paris krijgen voorproefje op nieuwe bioscoopfilm

28-09-2019, 20.29 uur

Wie de komende weken een bezoek brengt aan Disneyland Paris, kan alvast een deel van de bioscoopfilm Maleficent: Mistress of Evil zien. Tot en met zondag 3 november wordt in het Walt Disney Studios Park een elf minuten durende preview van de nieuwe Disney-film vertoond.

De gratis toegankelijke filmvoorstelling vindt plaats in het Studio Theater, tegenover The Twilight Zone Tower of Terror. Er zijn meerdere presentaties per dag, in het Frans en in het Engels. Bij de ingang van het theater hangen nu Maleficent-filmposters.

Maleficent: Mistress of Evil is het vervolg op Maleficent uit 2014. Angelina Jolie speelt de hoofdrol. De rol van prinses Doornroosje wordt vertolkt door Elle Fanning. In Nederland en Frankrijk draait de volledige blockbuster vanaf 16 oktober in de bioscopen. De Franse versie van de film heet Maléfique : Le Pouvoir du Mal.

Marvel
In het Studio Theater was afgelopen voorjaar nog een spektakelshow met Marvel-superhelden te zien. 's Zomers werd de theaterzaal gebruikt voor een videoregistratie van een Lion King-show die elders in Disneyland Paris werd opgevoerd. Dat kwam Disney op veel kritiek te staan.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be