Disneyland Paris

Disneyland Paris verrast bezoekers: vernieuwde versie Tower of Terror nu al te beleven

21-09-2019, 13:39 uur | Reacties

Bezoekers van Disneyland Paris hebben geluk. Eigenlijk zou The Twilight Zone Tower of Terror pas volgende week vernieuwd worden, met drie nieuwe ritbelevingen. De aangepaste versie van de populaire vrijevaltoren is echter sinds afgelopen week al te beleven.

Van de drie liftschachten in de attractie is er één al aangepast: de middelste. Wie geluk heeft, kan daar al één van de drie nieuwe verhaallijnen ontdekken. Die hebben de namen The Malevolent Machine, The Shaft Creatures en The 5th Dimension. De afgelopen dagen draaide onaangekondigd alvast The Shaft Creatures.


ZIE OOK: Tower of Terror in Disneyland Paris wordt vernieuwd: drie nieuwe verhaallijnen

Waar het oude ritprogramma een rustige opbouw kende, beginnen de nieuwe verhaallijnen meteen behoorlijk spectaculair. Passagiers zien een videoprojectie van een klein meisje dat als geest door het Hollywood Tower Hotel dwaalt. Zij spreekt de 'hotelgasten' toe in het Frans en Engels.

Onvoorspelbaar
Vervolgens wordt de lift meteen meerdere keren op hoge snelheid op en neer gebracht. In de tussentijd verschijnt het meisje nog een paar keer. Bestaande speciale effecten worden op een innovatieve manier gebruikt. Door de intensiteit lijkt de rit langer te duren dan voorheen. Bovendien maakt het grote aantal 'drops' de rit een stuk onvoorspelbaarder en heftiger.

De permanente aanpassing van The Twilight Zone Tower of Terror heet 'A New Dimension of Chills'. Op zaterdag 28 september vindt de officiële opening plaats.

ZIE OOK: Ritje in Disney's Tower of Terror straks elke keer anders

Reacties