Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Allerlei soorten kip bij vernieuwd eettentje Toverland

06-10-2019, 14.20 uur | Reacties

Kipliefhebbers kunnen hun vingers aflikken bij een vernieuwde eetgelegenheid in Toverland. Vanaf dit weekend worden bij uitgiftepunt Smouldering Roast, gelegen in themagebied Avalon, allerlei verschillende soorten kip verkocht. Het nieuwe horecaconcept heet Crispy Chicken Club.

De oude menukaart maakte plaats voor kippenvleugels, kipnuggets en twee nieuwe kipburgers. "En er worden huisgemaakte sauzen toegevoegd", laat een woordvoerder weten. Daarnaast heeft Toverland het aanbod uitgebreid met een vegetarische burger.

Een bestelling verloopt in vier stappen. Na het selecteren van het gerecht kunnen bezoekers een keuze maken uit een bijgerecht: normale friet, grote friet of koolsla. Daarna volgt de saus: zoet, pittig of barbecue. Tot slot wordt een flesje drinken gekozen.

2020
Het gaat om een pilot die de rest van de maand duurt. Vanaf november is het buitengebied van Toverland grotendeels gesloten. "Was het een succesvolle test, dan kun je dit nieuwe concept in het zomerseizoen van 2020 terugzien als blijvende invulling van Smouldering Roast."

Meer Attractiepark Toverland
Reacties