Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland vernieuwt themagebied in 2020: eerste ontwerpen

14-09-2019, 10.41 uur

Walibi Holland gaat volgend jaar opnieuw een themagebied opknappen. In 2020 krijgt de Speed Zone, met onder andere freefall tower Space Shot, enterprise G-Force en mega coaster Goliath, een make-over. Daarover heeft Walibi-directrice Mascha van Till zojuist een tipje van de sluier opgelicht tijdens een bijeenkomst met fans.

Eén van de veranderingen wordt het aanpassen van de bestaande kinderattractie Space Kidz. Walibi gaat de kleine vrijevaltoren aankleden als een autogarage, waarbij de bezoekers plaatsnemen op de bumper van een klassieke zwarte wagen. Op de attractie verschijnt de term 'Service Station', blijkt uit een nieuw ontwerp.

Of dat ook de nieuwe naam wordt, staat nog niet vast. Space Kidz is een attractie van het type 'happy tower', gebouwd door de Italiaanse fabrikant SBF-VISA. De opening vond plaats in 2000.

Vangrail
Verder verschijnt in het parkdeel ook een moderne rode toegangspoort met een logo. Aan de zijkant van de paden is een vangrail zichtbaar. Walibi ging voor het project in zee met het gespecialiseerde ontwerpbedrijf Leisure Expert Group. Dezelfde firma werkte eerder al mee aan het vernieuwde themagebied Wilderness, met de nieuwe achtbaan Untamed.

Hoe de rest van de Speed Zone eruit komt te zien, maakt Walibi later bekend. Sinds 2017 knapt het pretpark jaarlijks een themadeel op. De operatie wordt door directrice Van Till 'Festivalization' genoemd.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be