Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland sluit attractie: komt niet door de controle

07-09-2019, 19.48 uur

Toverland heeft onverwachts een attractie moeten sluiten. Het Kletterparcours in het Limburgse themapark blijft voorlopig dicht. Bij een controle zijn onregelmatigheden aan het licht gekomen, vertelt een woordvoerster aan Looopings.

"Er werden gisteren afwijkende zaken geconstateerd", legt de voorlichtster uit. "Hier gaan we allereerst een expert naar laten kijken. Vervolgens maken we een plan hoe we dit kunnen verhelpen." Hoelang de survivalbaan gesloten blijft, is op dit moment niet duidelijk.

De attractie werd onlangs nog vernieuwd. Toen kwamen er enkele nieuwe klimonderdelen.

Reuzenrad
Naast het Kletterparcours was vandaag ook funhouse Villa Fiasko gesloten voor onderhoud. Daarnaast kampt het tollende reuzenrad Wirbelbaum al een tijdje met een technisch probleem.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be