Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Movie Park Germany

Movie Park Germany breidt Halloween Horror Festival uit

06-09-2019, 15:09 uur | Reacties

Het jaarlijkse Halloween Horror Festival in Movie Park Germany wordt uitgebreid. Dit keer duurt het horrorfestijn in het Duitse pretpark drie dagen langer dan gewoonlijk. Bezoekers kunnen op maar liefst 23 dagen in oktober en november Halloween vieren. Er komt één nieuw spookhuis: Project Ningyo.

Daarvoor wordt het oude haunted house Deathpital gerenoveerd. Het horrorhuis draait straks om een bedrijf dat klanten eeuwige schoonheid en jeugd belooft. Wie naar binnen durft, ontdekt laboratoria waar een geheim jeugdserum ontwikkeld wordt.


ZIE OOK: Foto's: dit is het nieuwe spookhuis van Movie Park Germany

"Maar wat is het geheim achter deze duivelse belofte en welke andere lijken heeft het bedrijf nog in de kast?", staat in de beschrijving. Project Ningyo wordt ontwikkeld in samenwerking met de Belgische firma Production Pirates.

Wrong Turn
In totaal telt het evenement in 2019 vier scare zones en zeven spookhuizen. Naast Project Ningyo zijn dat Insidious - Chapter 2, Circus of Freaks, Slaughterhouse, Hostel, The Walking Dead Breakout en Wrong Turn. Ook is er één walkthrough in de openlucht: Campout. Voor The Walking Dead Breakout en Wrong Turn moeten aparte tickets gekocht worden.

Het Halloween Horror Festival begint steeds om 18.00 uur met een openingsshow. Rond sluitingstijd volgt een nieuwe slotshow met licht- en lasereffecten, vuurwerk en speciaal gecomponeerde muziek. In totaal zet Movie Park 280 acteurs in.ZIE OOK: Zo pikant is het nieuwe halloweenspookhuis van Movie Park Germany

Reacties