Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium strikt YouTube-ster voor nieuw spookhuis

06-09-2019, 12.55 uur | Reacties

Voor een nieuw haunted house werkt Walibi Belgium samen met een YouTube-ster. Spookhuis The House of Silent Jill staat in het teken van de Franstalige videomaakster Jill Vandermeulen. Haar YouTube-kanaal Silent Jill, waarvoor ze spookachtige plekken ontdekt, heeft 271.000 abonnees.

Het spookhuis wordt aangekondigd als een "exclusieve premiumervaring". Daarom zijn er per dag maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tickets kosten 15 euro per persoon. Toegang tot The House of Silent Jill zit niet inbegrepen bij de R.I.P. Pass, die normaal gesproken geldt voor alle spookhuizen in het park.

"Een bezoek aan het spookhuis zal minstens vijftien minuten in beslag nemen", belooft een woordvoerster. "Het wordt een unieke belevenis die alle angstcategorieën zal overtreffen en bezoekers een intensere ervaring zal aanbieden."

Nieuw
De andere twee nieuwe halloweenspookhuizen in Walibi Belgium heten The Curse of Amun en Nagulai. Verder keren de walkthrough Quarantine en de spookhuizen Bloc H en Mine Blast terug. Het pretpark viert Halloween op veertien dagen tussen zaterdag 12 oktober en zondag 3 november. De entreeprijzen verschillen per dag.

Meer Walibi Belgium