Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert plannen voor nieuwe Frozen-attractie

28-08-2019, 17.30 uur

Disneyland Paris geeft alvast een voorproefje op een nieuwe Frozen-attractie. In het Walt Disney Studios Park opent op 17 november Animation Celebration. De trekpleister draait volledig om de populaire animatiefilm Frozen uit 2013. In verschillende zalen staan bezoekers oog in oog met karakters uit het fictieve koninkrijk Arendelle.

De eerste scène is vormgegeven als de blokhut van Kristoff en rendier Sven. Ook prinses Anna laat zich daar zien. In de scène erna vertoont ijskoninging Elsa haar kunsten. Disney spreekt over "een nieuwe muzikale Frozen-ervaring".

Animation Celebration is de vervanger van The Art of Disney Animation. Die attractie was in januari voor het laatst geopend. De Frozen-toevoeging werd al in april al aangekondigd.

Festival
Fans van Frozen kunnen komend voorjaar wederom hun hart ophalen in Disneyland Paris. Van vrijdag 11 januari tot en met vrijdag 3 mei 2020 staan de Disney-parken volledig in het teken van Frozen en het vervolg Frozen II, tijdens een festival met de naam Frozen Celebration. De belangrijkste onderdelen worden een nieuwe miniparade in het Disneyland Park en een Frozen-show op Lake Disney, het meer bij uitgaansgebied Disney Village.Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be