Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert plannen voor nieuwe Frozen-attractie

28-08-2019, 17:30 uur | Reacties

Disneyland Paris geeft alvast een voorproefje op een nieuwe Frozen-attractie. In het Walt Disney Studios Park opent op 17 november Animation Celebration. De trekpleister draait volledig om de populaire animatiefilm Frozen uit 2013. In verschillende zalen staan bezoekers oog in oog met karakters uit het fictieve koninkrijk Arendelle.

De eerste scène is vormgegeven als de blokhut van Kristoff en rendier Sven. Ook prinses Anna laat zich daar zien. In de scène erna vertoont ijskoninging Elsa haar kunsten. Disney spreekt over "een nieuwe muzikale Frozen-ervaring".


ZIE OOK: Disneyland Paris neemt definitief afscheid van attractie

Animation Celebration is de vervanger van The Art of Disney Animation. Die attractie was in januari voor het laatst geopend. De Frozen-toevoeging werd al in april al aangekondigd.

Festival
Fans van Frozen kunnen komend voorjaar wederom hun hart ophalen in Disneyland Paris. Van vrijdag 11 januari tot en met vrijdag 3 mei 2020 staan de Disney-parken volledig in het teken van Frozen en het vervolg Frozen II, tijdens een festival met de naam Frozen Celebration. De belangrijkste onderdelen worden een nieuwe miniparade in het Disneyland Park en een Frozen-show op Lake Disney, het meer bij uitgaansgebied Disney Village.ZIE OOK: Disneyland Paris opent nieuwe Frozen-attractie tijdens kerstseizoen

Reacties