Disneyland Paris

Disneyland Paris deelt exclusief souvenir uit op laatste openingsdag Rock 'n' Roller Coaster

29-08-2019, 12:15 uur | ReactiesFoto: @themeparkww

Op de allerlaatste openingsdag van Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris kunnen fans een exclusief souvenirtje mee naar huis nemen. De bekende lanceerachtbaan met de muziek van Aerosmith is aanstaande zondag voor de laatste keer operationeel. Ter gelegenheid daarvan wordt een speciaal tijdschrift uitgebracht.

Het veertig pagina's tellende Tour de Force Magazine bevat verhalen en nooit eerder gepubliceerd beeldmateriaal van de iconische achtbaan. De naam is een verwijzing naar Tour de Force Records, de fictieve platenmaatschappij uit de attractie.


ZIE OOK: Disneyland Paris organiseert geen afscheid voor Rock 'n' Roller Coaster

Bezoekers krijgen het gratis aandenken niet zomaar. Ze moeten op 1 september een FastPass zien te bemachtigen voor Rock 'n' Roller Coaster. In de wachtrij kunnen ze het password "Sweet Emotion" tegen een medewerker zeggen. Die overhandigt vervolgens het magazine. Er geldt een limiet van één tijdschrift per persoon, zolang de voorraad strekt.

Evenement
Het Walt Disney Studios Park, waar de achtbaan staat, is zondag tot 20.00 uur geopend. Er wordt voor bezoekers geen afscheidsevenement georganiseerd.

ZIE OOK: Speciaal T-shirt voor afscheid Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris

Reacties