Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland over wespenplaag: 'Wij zitten er bovenop'

28-08-2019, 20.03 uur

Walibi Holland doet er alles aan om overlast door wespen tegen te gaan. Dat laat het pretpark weten op social media. Veel bezoekers klagen over een wespenplaag in het attractiepark. In een reactie somt Walibi op welke maatregelen er al genomen zijn.

"Vanwege de zachte winter zijn er deze zomer veel wespen aanwezig in het park", geeft het park toe in een Twitter-bericht. "Om de overlast te beperken zijn er in de aanloop van het seizoen zestig wespennesten verwijderd en zijn er meer dan zeventig wespenvallen geplaatst."

Bovendien worden de prullenbakken elke ochtend "ingespoten met bestrijdingsmiddel dat wespen doodt". Daarnaast worden de bakken gedurende de dag "ingespoten met een middel met een geur waar wespen een hekel aan hebben".

Agressief
"Wij zitten er echt bovenop en doen er alles aan om overlast te voorkomen", belooft Walibi. Ondanks de maatregelen laten de agressieve insecten zich nog veelvuldig zien in het park.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be