Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Spaar ze allemaal: Bobbejaanland brengt verzamelmunten uit

25-08-2019, 18.28 uur

Bobbejaanland zet de opening van een nieuw themagebied kracht bij met de introductie van nieuwe souvenirs. In het Vlaamse pretpark zijn sinds kort speciale verzamelmunten verkrijgbaar. Die staan in het teken van themadeel Land of Legends, waar ook de 43 meter hoge triple-launch coaster Fury te vinden is.

Op de munten staan symbolen en personages uit het gebied, zoals een schild en een draak. Er zijn vijftien verschillende munten gemaakt. "Ze zijn in al onze shops verkrijgbaar", vertelt een woordvoerster aan Looopings. Eén munt kost 1,50 euro, voor vijf munten vraagt men 5 euro.

Land of Legends draait om de Guardian of Elements, een beschermheer die de natuurelementen aarde, water, vuur en lucht probeert te beschermen. Elke attractie in het gebied staat daarbij voor een eigen element.

Nederlands
Het achtergrondverhaal werd ontwikkeld in samenwerking met de Vlaamse kinderboekenschrijfster Mathilda Masters en de Nederlandse firma Leisure Expert Group, die ook de ontwerpen verzorgde.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be