Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mont Mosan

2-jarig meisje zwaargewond na val uit attractie

07-08-2019, 17.36 uur | ReactiesBeeld: Themeparkfreaks

Een meisje van 2 jaar is afgelopen weekend uit een attractie gevallen in het Waalse recreatiepark Mont Mosan. Het slachtoffertje raakte daarbij zwaargewond. Ze ligt nog altijd in het ziekenhuis.

Dat melden verschillende Belgische media. Het kind zat helemaal alleen in een draaimolen met dino's toen ze onder de veiligheidsstang door glipte. Ze kwam vervolgens onder de attractie terecht en liep verschillende verwondingen op aan haar hoofd. Ook zijn diverse delen van haar lichaam verbrand. In haar oor zitten hechtingen.

Haar ouders zagen het ongeluk gebeuren. Zij wisten niet dat kinderen tot 3 jaar begeleid moeten worden door een volwassene als ze in de attractie willen. Volgens de directeur van het park, Jean-Marc Vanberg, had het meisje in haar eentje nooit toegelaten mogen worden. Hij heeft aangeboden de ziekenhuiskosten te betalen.

Dieren
Twee jaar geleden investeerde Mont Mosan nog 350.000 euro in de bouw van negen nieuwe attracties. Er zijn ook dierenverblijven in het park te vinden.

Meer Mont Mosan
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be