Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disney-figuren in Disneyland Paris in shock door stemacteur

03-08-2019, 13.27 uur

Een Amerikaanse stemacteur heeft voor opschudding gezorgd in Disneyland Paris. Brian Hull (27), bekend van YouTube-filmpjes waarin hij bekende tekenfilmstemmen nadoet, bracht onlangs een bezoek aan het Franse Disney-resort. Toen hij in een restaurant de Disney-figuren tegenkwam, besloot hij zijn stemmetjes te demonstreren.

In een video is te zien hoe Pluto, Donald, Mickey en Minnie behoorlijk onder de indruk zijn van het talent van Hull. De mascottes komen rond zijn tafel zitten om hem aan het werk te zien, tot grote verbazing van andere bezoekers. Uiteindelijk willen de ontredderde personages, die zelf niet mogen praten, met hém op de foto in plaats van andersom.

"Eén van de beste Disney-ontmoetingen die ik ooit heb gehad", schrijft de YouTube-ster in de videobeschrijving. "En dat in Frankrijk!" De video werd in één dag tijd ruim 140.000 keer bekeken. Hull heeft 1,8 miljoen abonnees op YouTube.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be