Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Veel toeristen getuige van dodelijke sprong uit reuzenrad

02-08-2019, 17.06 uur

In de Italiaanse badplaats Rimini heeft een man zichzelf deze week van het leven beroofd door uit een reuzenrad te springen. Toen een gondel van het rad Wheel of Rimini zich maandagavond op het allerhoogste punt bevond, klom een Britse man uit de cabine. Nadat hij zich van zijn kleren had ontdaan, sprong hij 55 meter naar beneden.

Dat melden Italiaanse en Britse media. Op het moment van de sprong waren veel toeristen aanwezig bij de attractie, gelegen aan de haven van de populaire vakantiebestemming. Hoewel de hulpdiensten snel ter plekke waren, mocht reanimatie niet meer baten.

De 32-jarige Brit woonde al geruime tijd in Italië. Samen met zijn broer runde hij een veerdienst in de badplaats. Hij overleed ter plekke. Na onderzoek gaat de politie uit van zelfdoding. De eigenaar van het reuzenrad heeft zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden van het slachtoffer.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be