Disneyland Paris

Dombo-molen in Disneyland Paris na bijna vijf maanden weer open

04-08-2019, 23.34 uur | ReactiesFoto: @cgonier, @ED92live

Het heeft even geduurd, maar het vliegende olifantje Dombo is terug in Disneyland Paris. De beroemde kinderattractie Dumbo the Flying Elephant was sinds 11 maart gesloten voor een grote opknapbeurt. Eigenlijk had de molen begin juni weer open moeten gaan.

Dat is niet gelukt. De heropening moest meermaals worden uitgesteld. Sinds dit weekend kunnen bezoekers eindelijk weer een ritje maken in de iconische olifantenmolen. Uiteindelijk heeft de verbouwing bijna vijf maanden in beslag genomen.


ZIE OOK: Foto's: Alice in Wonderland-attractie in Disneyland Paris vernieuwd

Dumbo the Flying Elephant was één van de weinige attracties in het Disneyland Park die sinds de opening nog geen megarenovatie had ondergaan. De afgelopen maanden zijn nagenoeg alle decorstukken vervangen of vernieuwd, waaronder alle gondels. Ook het besturingssysteem werd opgeknapt. Daarnaast ogen de waterpartijen rond de molen weer als nieuw.

Fantasyland
Vorig jaar werd de naastgelegen theekopjesmolen Mad Hatter's Tea Cups al gerenoveerd. Beide attracties - gelegen in themagebied Fantasyland - openden in 1992.

Op dit moment zijn Disneyland Railroad, Les Mystères du Nautilus en Autopia nog gesloten voor onderhoud. In het aangrenzende Walt Disney Studios Park is Cars Quatre Roues Rallye dicht.

ZIE OOK: Disneyland Paris presenteert interactieve fotomuur met Dombo

Reacties