Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

RollerCoaster Tycoon-expert breekt bizar record: achtbaan die 45 jaar duurt

30-07-2019, 09.02 uur

Een youtuber heeft een bizar record gebroken in computerspel RollerCoaster Tycoon 2. Nederlander Marcel Vos bouwde in december vorig jaar een achtbaan waarbij één ritje twaalf jaar duurt. Nu heeft hij zichzelf overtroffen. Dankzij een reeks trucjes wist hij een coaster te ontwikkelen die nóg meer tijd in beslag neemt.

'45 Years in Hell' is de langste RollerCoaster Tycoon-achtbaan ooit gebouwd, vertelt Vos. Pretparkbezoekers die in de attractie stappen, zouden 107 miljoen virtuele dagen moeten blijven zitten. Dat komt neer op 45 jaar in het echte leven. Als de achtbaan nu wordt aangezet, is het eerste rondje in 2064 compleet.

In een YouTube-video legt Tycoon-expert Vos uit hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen. "Ter illustratie: als je deze ride gestart zou hebben op de dag dat Queen de wereldberoemde single Bohemian Rhapsody lanceerde in 1975, zou het ritje nu nog steeds niet voltooid zijn."



Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be