Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt veganistische kapsalon bij Baron 1898

26-07-2019, 15.15 uur

In de Efteling zijn vanaf vandaag nieuwe snacks verkrijgbaar. Bij een eetkraampje naast achtbaan Baron 1898 staan veganistische hapjes op het menu, waaronder een vegan kapsalon. De foodtruck met de naam Vegan 1898 staat tegenover de 'mijnschacht' van de dertig meter hoge dive coaster.

Het horecapunt werd ontwikkeld in samenwerking de externe leverancier FrietHoes. Voor het logo is het bestaande beeldmerk van Baron 1898 aangepast. Een schep en een pikhouwel zijn vervangen door een wortel en een prei.

Het kraampje blijft in ieder geval in de zomermaanden staan, vertelt een woordvoerster aan Looopings. Naast de vegan kapsalon voor 5,70 euro - in het Engels 'loaded fries' - kunnen bezoekers kiezen voor vegan kroketjes voor 3,90 euro en een portie van vier vegan bitterballetjes voor 4,10 euro. Er zijn ook verschillende flesjes drinken te koop.

Te weinig
Veganisten streven naar het vermijden van het gebruik van alle dierlijke producten. Afgelopen voorjaar klaagde een columniste nog dat de Efteling te weinig veganistische gerechten aanbood. Zij wordt nu op haar wenken bediend.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be