Disneyland Paris

Nieuw boek ontrafelt geheimen van Disney-spookhuis Phantom Manor

13-08-2019, 12.36 uur | Reacties

Fans van spookhuis Phantom Manor in Disneyland Paris worden op hun wenken bediend. Een nieuw boek gaat dieper in op de ontstaansgeschiedenis van de iconische attractie. Het boekwerk 'Phantom Manor - Decrypted' bestaat uit anekdotes, bouwfoto's, beelden van achter de schermen en nooit eerder vertoonde ontwerpen.

Phantom Manor was onlangs bijna zestien maanden lang gesloten voor een grote renovatie. In het boek wordt uitgebreid stilgestaan bij alle veranderingen. Ook wordt het volledige achtergrondverhaal van de duistere attractie uit de doeken gedaan.


ZIE OOK: Video: dit is er veranderd in Disney-spookhuis Phantom Manor

Het boek kost 20 euro. De eerste oplage is al uitverkocht. Naar verwachting zal het aandenken eind september weer verkrijgbaar zijn in Disneyland. Fans kunnen dan terecht bij souvenirwinkel Thunder Mesa Mercantile Building, op een steenworp afstand van Phantom Manor.

Documentaire
Eerder presenteerde Disneyland Paris al een intrigerende mini-documentaire over de verbouwing van het spookhuis.ZIE OOK: Disneyland Paris geeft kijkje achter de schermen bij renovatie Phantom Manor

Reacties