Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuw boek ontrafelt geheimen van Disney-spookhuis Phantom Manor

13-08-2019, 12.36 uur

Fans van spookhuis Phantom Manor in Disneyland Paris worden op hun wenken bediend. Een nieuw boek gaat dieper in op de ontstaansgeschiedenis van de iconische attractie. Het boekwerk 'Phantom Manor - Decrypted' bestaat uit anekdotes, bouwfoto's, beelden van achter de schermen en nooit eerder vertoonde ontwerpen.

Phantom Manor was onlangs bijna zestien maanden lang gesloten voor een grote renovatie. In het boek wordt uitgebreid stilgestaan bij alle veranderingen. Ook wordt het volledige achtergrondverhaal van de duistere attractie uit de doeken gedaan.

Het boek kost 20 euro. De eerste oplage is al uitverkocht. Naar verwachting zal het aandenken eind september weer verkrijgbaar zijn in Disneyland. Fans kunnen dan terecht bij souvenirwinkel Thunder Mesa Mercantile Building, op een steenworp afstand van Phantom Manor.

Documentaire
Eerder presenteerde Disneyland Paris al een intrigerende mini-documentaire over de verbouwing van het spookhuis.















Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be