Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man overleden na val uit reuzenrad

21-07-2019, 15.31 uur

Een 31-jarige man heeft een val uit een reuzenrad op een Duits muziekfestival niet overleefd. De festivalbezoeker stapte zaterdagavond even na 18.00 uur in de attractie samen met een vriendin. Door nog onbekende oorzaak viel hij van grote hoogte uit een gondel. Daarbij raakte hij ernstig gewond.

Er werd onmiddellijk een reddingshelikopter opgeroepen, melden regionale media. Uiteindelijk is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij bezweek later aan zijn verwondingen.

Het incident vond plaats op het Open Beatz Festival in de Beierse plaats Herzogenaurach, dat nog tot en met vandaag duurt. Er is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak. Het reuzenrad gaat tijdens het festival niet meer open.

Respect
"We leven mee met vrienden en familie", laat de organisatie van het evenement weten op Facebook. "Uit respect hebben we de voorverkoop voor de volgende editie tijdelijk stopgezet."

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be