Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

16-jarige jongen afgevoerd na comazuipen in de Efteling

21-07-2019, 15.07 uur

Voor een 16-jarige jongen uit Spijkenisse is een bezoekje aan de Efteling zaterdagavond geëindigd in het ziekenhuis. De knul had zo veel gedronken dat hij bewusteloos raakte. Vervolgens moest hij per ambulance afgevoerd worden naar het ziekenhuis, melden ooggetuigen aan Looopings.

Een woordvoerster van de Efteling bevestigt dat een 16-jarige jongen onwel is geworden door overmatig alcoholgebruik. "Hij had zelf drank bij zich", laat ze weten.

De tiener zat volgens de voorlichtster twintig minuten op het toilet bij Fata Morgana. Daar werd hij na sluitingstijd van het park gevonden, waarna beveiligers en EHBO-medewerkers zich over hem ontfermd hebben.

Thuis
Het attractiepark sloot zaterdag om 23.00 uur. Inmiddels is de jongen weer thuis, melden betrokkenen. Het gaat goed met hem. Hij zou spijt hebben van zijn actie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be