Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Dit is er in 2019 te beleven op de Tilburgse kermis

20-07-2019, 17.51 uur

De grootste kermis van de Benelux is losgebarsten. Tot en met zondag 28 juli staat het centrum van Tilburg vol met thrillrides en achtbanen. De opvallendste attracties zijn dit jaar onder meer reuzenschommel XXL Höhenrausch, interactieve darkride Laser Pix, walkthrough World of the Living Dinosaurs, spookhuis Haunted Mansion, zweefmolen Around the World XXL en hangende achtbaan Euro Coaster.

Wie niet bang is aangelegd, kan een ritje maken in heftige attracties als Air, Sound Machine, Gladiator en Reactor. Verder heeft de gemeente diep in de buidel getast voor het binnenhalen van een reuzenrad. Een waterbaan ontbreekt dit jaar. De Duitse inversiemolen Ghost Rider heeft op het laatste moment verstek laten gaan.

Maar attracties zijn anno 2019 niet de enige publiekstrekkers van de Tilburgse kermis. Op het kermisterrein zijn ook een bierhal, een Tirolerdorp, een beachclub, een openluchtcircus, een radiostudio, een kermistentoonstelling, een muziekfestival en een kunstzinnige theaterkermis te vinden. Fans van de Tilburgse kermis kunnen bij een speciaal kraampje kermissouvenirs aanschaffen.

De kermis is dagelijks geopend tot 01.00 uur, behalve op de laatste zondag. Dan sluiten de attracties om 23.00 uur.Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be