Kermis

Dit is er in 2019 te beleven op de Tilburgse kermis

20-07-2019, 17:51 uur | Reacties

De grootste kermis van de Benelux is losgebarsten. Tot en met zondag 28 juli staat het centrum van Tilburg vol met thrillrides en achtbanen. De opvallendste attracties zijn dit jaar onder meer reuzenschommel XXL Höhenrausch, interactieve darkride Laser Pix, walkthrough World of the Living Dinosaurs, spookhuis Haunted Mansion, zweefmolen Around the World XXL en hangende achtbaan Euro Coaster.

Wie niet bang is aangelegd, kan een ritje maken in heftige attracties als Air, Sound Machine, Gladiator en Reactor. Verder heeft de gemeente diep in de buidel getast voor het binnenhalen van een reuzenrad. Een waterbaan ontbreekt dit jaar. De Duitse inversiemolen Ghost Rider heeft op het laatste moment verstek laten gaan.


ZIE OOK: Gemeente Tilburg betaalt tienduizenden euro's voor reuzenrad: 'Kermis kan niet zonder'

Maar attracties zijn anno 2019 niet de enige publiekstrekkers van de Tilburgse kermis. Op het kermisterrein zijn ook een bierhal, een Tirolerdorp, een beachclub, een openluchtcircus, een radiostudio, een kermistentoonstelling, een muziekfestival en een kunstzinnige theaterkermis te vinden. Fans van de Tilburgse kermis kunnen bij een speciaal kraampje kermissouvenirs aanschaffen.

De kermis is dagelijks geopend tot 01.00 uur, behalve op de laatste zondag. Dan sluiten de attracties om 23.00 uur.ZIE OOK: Topattractie Tilburgse kermis haakt af

Reacties