Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Zomershow Duinrell staat in het teken van maanlanding

21-07-2019, 13.32 uur | Reacties

Duinrell staat deze zomer uitgebreid stil bij de allereerste maanlanding, die vandaag precies vijftig jaar geleden plaatsvond. Op 21 juli 1969 zette Neil Armstrong de eerste voet op de maan. De jaarlijkse zomershow in het Wassenaarse attractiepark staat daarom in het teken van de ruimte.

Net als vorig jaar treden de komische illusionisten Scott en Muriel op in het Zomertheater van Duinrell. Dit keer gaan ze "als astronauten op avontuur", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Ze stappen in hun eigen ludieke ruimteschip, waarna ze worden gelanceerd vanaf Cape Duinrell."


ZIE OOK: Bekende illusionisten treden op in Duinrell

Voor Scott en Muriel is 2019 sowieso een bijzonder jaar: het duo werkt twintig jaar met elkaar samen. "Het zijn illusionisten die zichzelf niet al te serieus nemen", legt de voorlichtster uit. "Alles in hun shows gaat mis, maar in praktijk wordt de show zorgvuldig gepland en geconstrueerd om de perfecte illusie van een hilarische mislukking te creëren."

Gratis
De goochelvoorstelling in Duinrell wordt tot en met zondag 1 september drie keer per dag opgevoerd. De toegang is gratis. Het Zomertheater bevindt zich achterin het park, tussen de Mad Mill en de Splash.

ZIE OOK: Twee nieuwe mascottes in Duinrell: 'Populair bij jong en oud'

Reacties