Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Zomershow Duinrell staat in het teken van maanlanding

21-07-2019, 13.32 uur

Duinrell staat deze zomer uitgebreid stil bij de allereerste maanlanding, die vandaag precies vijftig jaar geleden plaatsvond. Op 21 juli 1969 zette Neil Armstrong de eerste voet op de maan. De jaarlijkse zomershow in het Wassenaarse attractiepark staat daarom in het teken van de ruimte.

Net als vorig jaar treden de komische illusionisten Scott en Muriel op in het Zomertheater van Duinrell. Dit keer gaan ze "als astronauten op avontuur", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Ze stappen in hun eigen ludieke ruimteschip, waarna ze worden gelanceerd vanaf Cape Duinrell."

Voor Scott en Muriel is 2019 sowieso een bijzonder jaar: het duo werkt twintig jaar met elkaar samen. "Het zijn illusionisten die zichzelf niet al te serieus nemen", legt de voorlichtster uit. "Alles in hun shows gaat mis, maar in praktijk wordt de show zorgvuldig gepland en geconstrueerd om de perfecte illusie van een hilarische mislukking te creëren."

Gratis
De goochelvoorstelling in Duinrell wordt tot en met zondag 1 september drie keer per dag opgevoerd. De toegang is gratis. Het Zomertheater bevindt zich achterin het park, tussen de Mad Mill en de Falcon.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be