Attractiepark Toverland

Feestact Snollebollekes komt naar Toverland

19-07-2019, 17:43 uur | Reacties

Een feestje vieren met Snollebollekes in Toverland? De populaire act komt dit jaar naar het Limburgse attractiepark. Op vrijdagavond 8 november is Snollebollekes één van de artiesten tijdens een speciale feestavond, bedoeld voor bedrijven.

Toverland biedt bedrijven de mogelijkheid om op die avond een bedrijfsfeest te houden in het park, van 20.00 tot 00.30 uur. "We bieden een volledig verzorgde feestavond aan voor kleine en grote bedrijven", legt een woordvoerster uit. "Het is een ideaal teamuitje voor een all-in-prijs."


ZIE OOK: Video: vuurwerkshow in Toverland vernieuwd

Naast Snollebollekes is dj Timmie Tirol van de partij. Het feest vindt plaats in het overdekte themagebied Wunderwald. Drie attracties zijn geopend: lanceerachtbaan Booster Bike, bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn en waterbaan Expedition Zork.

Snacks
Entreebewijzen - inclusief eten, drinken, attracties en entertainment - kosten 78,65 euro per persoon. Er worden snacks, pizza's en broodjes geserveerd. Het evenement heet 'a-Meezing Toverland'.

Snollebollekes is de artiestennaam van Rob Kemps, bekend van hits als Vrouwkes, Bam Bam, Alaafrojack, Links Rechts en Springen Nondeju.

ZIE OOK: Video: dit is de nieuwe zomershow van Toverland

Reacties