Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Zo zorgt de Efteling ervoor dat de wachttijden omlaag gaan

01-08-2019, 20:05 uur | ReactiesLOOOPINGS PODCAST

De Efteling staat voor een lastige opdracht. Terwijl de bezoekersaantallen alsmaar blijven stijgen, laat een grote uitbreiding op zich wachten. Hoe verhoog je de capaciteit van een pretpark zonder dat er gigantische nieuwe attracties gebouwd kunnen worden? In de eerste aflevering van de Looopings Podcast vertelt parkdirecteur Coen Bertens over die uitdaging.

Het liefst zou de Efteling de grenzen verleggen, zodat er meer grond beschikbaar is voor de bouw van attracties. Nu dat voorlopig niet doorgaat door problemen met het bestemmingsplan, wordt de directie op de proef gesteld.

ZIE OOK: Weer vertraging voor bouwplannen Efteling

Bertens geeft voorbeelden van maatregelen die ervoor hebben gezorgd dat de gemiddelde wachttijden in de Efteling de afgelopen jaren zijn gedaald, ondanks het groeiende aantal bezoekers. Daarnaast blikt hij vooruit op aanpassingen die nog gaan komen.

McDonald's
Ook de Boarding Pass - het reserveringssysteem bij de Python - wordt besproken. Verder vertelt de parkdirecteur over de toekomst van het Spookslot en Raveleijn, het niveau van het Negen Pleinen Festijn, de internationalisering van het Sprookjesbos en opvallende samenwerkingen met bedrijven als McDonald's.

Beluister deze aflevering via SpotifyOp elke eerste dag van de maand verschijnt een nieuwe aflevering van de Looopings Podcast. Belangrijke figuren uit de wereld van attractieparken vertellen over hun werkzaamheden, hun toekomstplannen en hun kijk op de branche.

Luisteren én abonneren kan via podcast-apps als Spotify, Stitcher, Podtail, TuneIn, Google Podcasts en Apple Podcasts.

ZIE OOK: Bezoekersaantal Efteling weer gestegen ondanks hete zomer

Reacties
Bijdrage