Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Pretparkfan viert International Rollercoaster Day met speciale achtbaantrip

22-07-2019, 20.06 uur

Een Nederlandse pretparkfan wil International Rollercoaster Day op een bijzondere manier op de kaart zetten. In de Verenigde Staten is de internationale feestdag - elk jaar op 16 augustus - al langer een begrip. "Het wordt de hoogste tijd dat wij Rollercoaster Day ook in Nederland gaan vieren", vertelt Pieter Leebooij van YouTube-kanaal Zerogreviews.

Daarom organiseert hij een speciale achtbaantrip die plaatsvindt op vrijdag 16 augustus. "We gaan met een groep liefhebbers in één dag tijd tien iconische achtbanen doen", zegt Leebooij. De dag begint om 08.30 uur in de Efteling, vóór de officiële openingstijd van het park. 's Middags staat Toverland op het programma. De achtbaandag wordt 's avonds afgesloten in Walibi Holland.

"Wie mee wil, doet op één dag de achtbanen Baron 1898, Joris en de Draak, Python, De Vliegende Hollander, Troy, Fenix, Toos Express, Goliath, Lost Gravity en Untamed", legt youtuber Leebooij uit. "We maken er natuurlijk gewoon een gezellige dag van, maar ik heb ook nog een verrassing in petto."

Aanmelden
Deelnemen kost 49,50 euro per persoon. Dat is inclusief parkeren en alle extra's. Wie een Toverland-abonnement heeft, is nog 33,50 euro kwijt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via een digitaal formulier. Er is plek voor maximaal 48 deelnemers.

Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be