Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Fors meer geld opgehaald bij tweede editie Rollercoaster Run in Walibi Holland

14-07-2019, 12.02 uur

De tweede editie van een hardloopevenement in Walibi Holland heeft fors meer geld opgeleverd dan vorige keer. In 2018 bracht de zogenoemde Rollercoaster Run nog 31.935 euro op. Nu wisten sportieve achtbaanfans 56.305 euro euro op te halen voor het goede doel, 76,3 procent meer dan vorige keer.

Het geld is bedoeld voor KWF Kankerbestrijding. Omdat Radio 538 meedeed als mediapartner, renden ook dj's Barend van Deelen en Daniƫl Lippens mee. 40 procent van het totaalbedrag - 21.963 euro - was afkomstig van de twee dj's en hun teams.

Het vijf kilometer lange parcours liep dwars door het park. De 250 deelnemers mochten ook ritjes maken in de drie achtbanen Lost Gravity, Xpress en Untamed. Ze ontvingen allemaal een medaille. Na afloop overhandigde Walibi-directrice Mascha van Till een cheque aan Limore Noach van Fight cancer.

Of er in 2020 een derde editie komt, is nog niet bekendgemaakt.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be