Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Nieuwe parkplattegrond voor dierenpark Wildlands in Emmen

13-07-2019, 11.09 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft een nieuwe parkplattegrond. Vanaf vandaag worden bezoekers van de dierentuin op 'expeditie' gestuurd met een boekje waarin een nieuwe kaart te vinden is.

De oude plattegrond van Wildlands was vormgegeven als een schematische landkaart met uitgestippelde routes. Die is nu vervangen door een getekende variant met meer details. Bovendien kregen de drie themagebieden Serenga, Jungola, Nortica en Animazia een eigen plattegrond in het boekje.

"Door de compleet nieuwe tekening met ingetekende dieren en foto-inzetjes kun je makkelijk vinden waar je favoriete dier of attractie zich bevindt", laat Wildlands weten. Daarnaast is het boekje voorzien van het dagprogramma. "Zodat de plattegrond de perfecte gids is tijdens je bezoek."

Onlangs lanceerde het Drentse dierenpark ook al een nieuwe website.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be