Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Luchtigere kleding voor medewerkers Toverland

26-07-2019, 14.35 uur

Medewerkers van Toverland hoeven op warme dagen niet meer rond te lopen in de normale bedrijfskleding. De reguliere blouses, die afgelopen voorjaar geïntroduceerd werden, blijken bij hoge temperaturen te warm te zijn. "Daar hebben we een oplossing voor gevonden", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Om te voorkomen dat personeelsleden oververhit raken, zijn er dunnere polo's ontwikkeld. Die worden uit de kast gehaald bij temperaturen boven 25 graden. "Op zulke momenten is het nu eenmaal prettiger om te werken in luchtigere kledij", weet de voorlichtster.

Er zijn blauwe polo's voor attractiepersoneel, in dezelfde stijl als de gebruikelijke personeelskleding. Horecamedewerkers dragen een bruine variant. De outfits werden geproduceerd door Emergo Textile Projects uit Utrecht.

In Toverland is het al enkele dagen tussen de 35 en 40 graden.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be