Attractiepark Toverland

Video: dit is de nieuwe zomershow van Toverland

07-07-2019, 09.16 uur | Reacties

Bezoekers van Toverland kunnen deze zomervakantie dagelijks kijken naar een nieuwe show. In het entreegebied Port Laguna is tot en met 25 augustus minstens drie keer per dag de duikvoorstelling The Battle of Port Laguna te zien. Het decor is vormgegeven als een gigantisch schip.

Het bijbehorende verhaal gaat over een parel met magische krachten. Aan de vijftien minuten durende show doen steeds zes artiesten mee. Er wordt zowel Nederlands als Engels gesproken, met behulp van nasynchronisatie. De soundtrack werd gecomponeerd door het Duitse bedrijf IMAscore, al jaren de huisleverancier van Toverland-muziek.


ZIE OOK: Toverland kondigt nieuwe zomershow aan

Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt is een 'dodensprong' vanaf 25 meter hoogte. Die komt één keer in de show voor. Er zijn shows om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur. Op Midzomeravonden, als het park tot 23.00 uur geopend is, staat er een extra show op het programma om 19.00 uur.

2014 en 2015
Het is niet voor het eerst dat het bezoekers van het Limburgse attractiepark een duikshow voorgeschoteld krijgen. In 2014 en 2015 was een vergelijkbare show te zien op een andere plek in het park. Daarvoor werkte men samen met het Franse bedrijf Sokol Entertainment. Voor de huidige voorstelling werd Falcon Entertainment uit Schotland ingehuurd.



ZIE OOK: Toverland trots: 'Deze zomer goed bereikbaar met openbaar vervoer'

Reacties