Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: dit is de nieuwe zomershow van Toverland

07-07-2019, 09.16 uur

Bezoekers van Toverland kunnen deze zomervakantie dagelijks kijken naar een nieuwe show. In het entreegebied Port Laguna is tot en met 25 augustus minstens drie keer per dag de duikvoorstelling The Battle of Port Laguna te zien. Het decor is vormgegeven als een gigantisch schip.

Het bijbehorende verhaal gaat over een parel met magische krachten. Aan de vijftien minuten durende show doen steeds zes artiesten mee. Er wordt zowel Nederlands als Engels gesproken, met behulp van nasynchronisatie. De soundtrack werd gecomponeerd door het Duitse bedrijf IMAscore, al jaren de huisleverancier van Toverland-muziek.

Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt is een 'dodensprong' vanaf 25 meter hoogte. Die komt één keer in de show voor. Er zijn shows om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur. Op Midzomeravonden, als het park tot 23.00 uur geopend is, staat er een extra show op het programma om 19.00 uur.

2014 en 2015
Het is niet voor het eerst dat het bezoekers van het Limburgse attractiepark een duikshow voorgeschoteld krijgen. In 2014 en 2015 was een vergelijkbare show te zien op een andere plek in het park. Daarvoor werkte men samen met het Franse bedrijf Sokol Entertainment. Voor de huidige voorstelling werd Falcon Entertainment uit Schotland ingehuurd.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be