Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

Filmmaatschappij Paramount wil toch meedoen met Engels megapretpark

27-06-2019, 23.37 uur

Filmmaatschappij Paramount Pictures werkt tóch mee aan de komst van een gigantisch nieuw attractiepark in de buurt van Londen. Het is de bedoeling om in Engeland binnen enkele jaren een enorm pretparkresort uit de grond te stampen. In eerste instantie hadden de initiatiefnemers een deal met Paramount, maar twee jaar geleden trok de filmmaatschappij zich plotseling terug.

De naam van het project werd toen noodgedwongen gewijzigd van London Paramount naar London Resort. Nu is de Amerikaanse filmstudio opnieuw aan boord. Als het pretpark daadwerkelijk van de grond komt, kunnen er attracties komen die draaien om bijvoorbeeld Mission: Impossible, Star Trek en The Italian Job.

Verder zijn er deals gesloten met de Britse omroep BBC - voor attracties rond Doctor Who en Top Gear - en het Brits tv-bedrijf ITV, de eigenaar van John de Mols Talpa. De bouwwerkzaamheden moeten in 2021 beginnen, zodat de eerste bezoekers in 2024 verwelkomd kunnen worden. Inmiddels is de opening al vijf keer uitgesteld.

Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be