Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Nieuwe website van Wildlands Adventure Zoo Emmen is af

26-06-2019, 07.01 uur

Dierenpark Wildlands heeft een nieuwe officiële site gelanceerd. Wie naar wildlands.nl gaat, treft sinds dinsdagavond een totaal andere website aan dan voorheen. De Drentse dierentuin koos voor een overzichtelijke en strakke opmaak, die eveneens geschikt is voor mobiele telefoons. De focus ligt op het bestellen van tickets.

Ook is er op de homepage een prominente plek gereserveerd voor praktische informatie over bijvoorbeeld mindervaliden, hulphonden, rolstoelen en parkeren. Verder zijn er wederom aparte pagina's voor de vier themagebieden Nortica, Serenga, Jungola en Animazia en de bijbehorende diersoorten.

Eén van de belangrijkste veranderingen op de site is de toevoeging van nieuwe betaalmethodes. Entreebewijzen kunnen nu ook afgerekend worden met creditcards, PayPal en diverse cadeaukaarten, waaronder de VVV Cadeaukaart. Dat is met name goed nieuws voor bezoekers van buiten Nederland en Duitsland. Tot nu toe konden zij in principe geen online tickets afrekenen.

Gemeente Emmen
Wat verder opvalt, is dat Wildlands op de homepage expliciet aandacht vraagt voor andere activiteiten in de gemeente Emmen. De gemeente is sinds kort de enige financier van het noodlijdende dierenpark, met een belang van ruim 80 miljoen euro. Vorig jaar leed Wildlands meer dan 8 miljoen euro verlies.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be