Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: Plopsaland in teken van bubbels tijdens nieuw evenement

03-08-2019, 10.42 uur

Plopsaland De Panne heeft vrijdag een nieuw evenement gelanceerd. In het Vlaamse attractiepark werd voor het eerst een Magic Bubble Night gehouden. 's Avonds stond het grote plein bij de entree in het teken van entertainmentacts met zeepbellen, schuimbellen en bubbels.

"Wonderlijke wezens nodigen je uit om samen deze mysterieuze bellenwereld te ontdekken", luidt de omschrijving. De andere Magic Bubble Nights vinden plaats op vrijdag 9 en vrijdag 16 augustus. Het bubbelfestijn op het Dorpsplein wordt zes keer per avond gehouden, namelijk om 18:30, 19:15, 20:00, 20:45, 21:30 en 21:15 uur.

Het pretpark blijft open tot 22.30 uur. Vanaf 17.00 uur bedraagt de kassaprijs 27 euro in plaats van 37 euro. Bij de volgende twee edities is ook de cast van de musical Assepoester aanwezig. De voorstelling zal in de kerstvakantie te zien zijn in het Plopsa Theater.

Vuurwerk
Op de woensdagen in augustus sluit Plopsaland ook pas om 22.30 uur, onder de noemer Plopsa Late Night. Die avonden worden afgesloten met vuurwerk. Er zijn dan geen bubbelacts.

















Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be