Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Foto's: Plopsaland in teken van bubbels tijdens nieuw evenement

03-08-2019, 10.42 uur | Reacties

Plopsaland De Panne heeft vrijdag een nieuw evenement gelanceerd. In het Vlaamse attractiepark werd voor het eerst een Magic Bubble Night gehouden. 's Avonds stond het grote plein bij de entree in het teken van entertainmentacts met zeepbellen, schuimbellen en bubbels.

"Wonderlijke wezens nodigen je uit om samen deze mysterieuze bellenwereld te ontdekken", luidt de omschrijving. De andere Magic Bubble Nights vinden plaats op vrijdag 9 en vrijdag 16 augustus. Het bubbelfestijn op het Dorpsplein wordt zes keer per avond gehouden, namelijk om 18:30, 19:15, 20:00, 20:45, 21:30 en 21:15 uur.

Het pretpark blijft open tot 22.30 uur. Vanaf 17.00 uur bedraagt de kassaprijs 27 euro in plaats van 37 euro. Bij de volgende twee edities is ook de cast van de musical Assepoester aanwezig. De voorstelling zal in de kerstvakantie te zien zijn in het Plopsa Theater.

Vuurwerk
Op de woensdagen in augustus sluit Plopsaland ook pas om 22.30 uur, onder de noemer Plopsa Late Night. Die avonden worden afgesloten met vuurwerk. Er zijn dan geen bubbelacts.

Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be