Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren krijgt cowboygebied met drie attracties

20-06-2019, 12.19 uur

In het hart van het Gelderse pretpark Julianatoren ontstaat een cowboygebied. Daarvoor worden drie attracties - aangekleed in de stijl van het Wilde Westen - met elkaar gecombineerd, vertelt directeur Jeroen Buter aan Looopings. Het gaat om twee bestaande rides en een nieuwe beleving.

Bovenop een groot plateau wordt een molen met tollende sombrero's geplaatst. Daaromheen gaat een treintje rijden. Verder komen er verschillende cowboyhuisjes waar kinderen doorheen kunnen lopen. "In die walkthrough-attractie zijn ook onze personages te ontmoeten."

De bouw is al in volle gang. Tijdens de werkzaamheden zijn de bestaande attracties Jul's Treintje en de Tollende Hoed tijdelijk buiten gebruik. "We hopen dat het gebied komend najaar af is", aldus Buter. De komende jaren wordt het cowboygedeelte mogelijk nog uitgebreid.

Vrijevaltoren
Eerder dit seizoen opende Julianatoren een tien meter hoge vrijevaltoren met de naam De Hoge Hoed.Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be