Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris gaat nieuwe Lion King-show ook vertonen in filmtheater

17-06-2019, 12.29 uur

Disneyland Paris komt met een opmerkelijke oplossing voor bezoekers die een nieuwe theatershow niet kunnen bijwonen. Eind deze maand gaat de voorstelling The Lion King: Rhythms of the Pride Lands in première in het nieuwe Frontierland Theater. Vanwege de beperkte capaciteit kan slechts een deel van de geïnteresseerden de show bezoeken.

Daarom wordt een videoregistratie van de productie straks dagelijks vertoond in het Studio Theater, te vinden in het naastgelegen Walt Disney Studios Park. Bezoekers kunnen daar dus meermaals per dag kijken naar een video van de Lion King-voorstelling.

Het Studio Theater werd de afgelopen maanden gebruikt voor een show met de superhelden van Marvel. Die was gisteren voor het laatst te zien. The Lion King & Jungle Festival - met extra entertainment in het Disneyland Park - loopt van 30 juni tot en met 22 september.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be