Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Movie Park Germany

Disney-figuren in Movie Park Germany op speciale cosplay-dag

15-06-2019, 17:56 uur | Reacties

In Movie Park Germany liepen vandaag plotseling een hoop beroemde Disney-figuren rond. Het Duitse pretpark had enkele honderden cosplayers uitgenodigd voor een speciale cosplay-dag. Daarbij werden Disney-prinsessen en personages uit de Marvel- en Star Wars-films goed vertegenwoordigd.

Normaal gesproken kunnen bezoekers van Movie Park alleen op de foto met enkele Nickelodeon-karakters. Dit keer waren tal van bekende striphelden, filmsterren, tekenfilmfiguren en gamepersonages van de partij.


ZIE OOK: Bizar gezicht: Disney-prinsessen in Plopsaland

Dat zorgde voor opvallende taferelen. Zo kon het voorkomen dat gasten plotseling weer oog in oog stonden met superheld Batman. Van 1996 tot en met 2014, toen Movie Park nog Warner Bros. Movie World heette, was Batman één van de officiële parkmascottes. Bovendien had hij destijds zijn eigen attractie: de simulator Batman Abenteuer.

Parade
De Cosplay Day werd voor de tweede keer gehouden. Op het programma stonden onder meer een signeersessie, een groepsfoto, een cosplaywedstrijd en een grote parade door het park.

ZIE OOK: Foto's: honderden deelnemers bij eerste cosplay-dag in Movie Park

Reacties