Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Disney-figuren in Movie Park Germany op speciale cosplay-dag

15-06-2019, 17.56 uur

In Movie Park Germany liepen vandaag plotseling een hoop beroemde Disney-figuren rond. Het Duitse pretpark had enkele honderden cosplayers uitgenodigd voor een speciale cosplay-dag. Daarbij werden Disney-prinsessen en personages uit de Marvel- en Star Wars-films goed vertegenwoordigd.

Normaal gesproken kunnen bezoekers van Movie Park alleen op de foto met enkele Nickelodeon-karakters. Dit keer waren tal van bekende striphelden, filmsterren, tekenfilmfiguren en gamepersonages van de partij.

Dat zorgde voor opvallende taferelen. Zo kon het voorkomen dat gasten plotseling weer oog in oog stonden met superheld Batman. Van 1996 tot en met 2014, toen Movie Park nog Warner Bros. Movie World heette, was Batman één van de officiële parkmascottes. Bovendien had hij destijds zijn eigen attractie: de simulator Batman Abenteuer.

Parade
De Cosplay Day werd voor de tweede keer gehouden. Op het programma stonden onder meer een signeersessie, een groepsfoto, een cosplaywedstrijd en een grote parade door het park.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be