Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Walibi Holland

Famke Louise promoot nieuwe achtbaan Walibi Holland: 'Een reden om niet te gaan'

12-06-2019, 10:08 uur | Reacties

Een video van Famke Louise veroorzaakt ophef op het officiële Instagram-account van Walibi Holland. Het pretpark plaatste gisteren een filmpje waarin te zien is hoe de controversiële zangeres de nieuwe achtbaan Untamed promoot. Dat levert heel veel negatieve reacties op. Sommige pretparkfans laten weten dat ze meteen geen zin meer hebben in de nieuwe rollercoaster.

"1 juli gaat-ie open en dan ben ik daar waarschijnlijk ook", zegt Famke Louise in het twintig seconden durende Instagram-filmpje. "Probeer hem uit, hij is zo tof", vertelt ze even later. "Wie gaat Untamed ook uitproberen?", schrijft Walibi bij de beelden.


ZIE OOK: Video: zo zong Famke Louise in Walibi

De YouTube-ster blijkt echter niet bepaald populair te zijn bij de de doelgroep van het attractiepark. "Niet als Famke Louise er is", reageert Lucas Haydo. "Ja, nu wil ik niet meer", laat ene Jamey weten. "Ik ben niet bang voor achtbanen, maar als Famke komt: mij niet gezien", aldus Luuk Braspenning. Devin: "Ja, nu niet meer, omdat zij er is."

Braakneigingen
Veel volgers kunnen de zangeres kennelijk niet luchten of zien. "Doet ze mee aan een nieuwe horrorattractie?", vraagt Rob zich af. "Een reden om niet te gaan wat mij betreft...", oordeelt Pascal. Bart Peeters: "Als zij bij mij in het karretje ziet, zie je mij niet meer." Jop wil weten of Walibi zorgt voor gehoorbescherming wanneer Famke Louise langskomt. "Gadver", zegt Leonie Brandenburg. Daan van der Hoeff krijgt naar eigen zeggen braakneigingen. Bram de Jong: "Dan ga ik echt niet komen hoor!"

Ook Sem Dorenbos is teleurgesteld. "Ja, nou ga ik er niet meer in", meldt hij. "Waarom mag deze trol het wel eerder proberen en echte fans niet?", wil Sven weten. "Fright Nights is vroeg dit jaar", grapt Luca. Robert Hertogs: "Wie is dat spook?" Luuk Driessen heeft zijn plannen omgegooid. "Oké, nou, dan gaan we daar niet naartoe op 1 juli." Annemiek schrijft na het zien van de beelden: "Ik ga 1 juli niet meer."

Walgelijk
Magdalena gaat nog een stapje verder. "Als zij erin gaat dan moeten ze even laten weten waar ze zat, want daar zit ik dan nooit meer." Bjorn Wanten: "Pure horror." Joran ziet de marketingactie als een oplossing voor de verwachte drukte. "Goede manier van Walibi om op 1 juli minder bezoekers te krijgen." Ene Mats oordeelt: "Daar heb je dat walgelijke mens ook weer." Bas is eveneens geen fan: "Dat wijf is zo autistisch."

Famke Louise was onlangs in Walibi Holland voor een fotoshoot. Vorig jaar gaf ze nog een dubieus optreden tijdens een zomerfestival in het park. Volgens een woordvoerster is het niet de bedoeling dat de zangeres de soundtrack van de nieuwe achtbaan gaat verzorgen.ZIE OOK: Foto's: nieuwe Walibi-achtbaan Untamed in actie

Reacties