Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gratis entree voor vaders in Walibi Holland

10-06-2019, 23.53 uur

Walibi Holland laat vaders komend weekend gratis naar binnen. Op zaterdag 15 en zondag 16 juni kunnen alle bezoekers hun vader kosteloos meenemen ter gelegenheid van Vaderdag. Via de website van het pretpark zijn gratis tickets te bestellen.

Na het selecteren van de juiste datum kan er een gratis entreekaart voor vaders toegevoegd worden. Elke bestelling moet wel minimaal één betaald toegangsbewijs bevatten. De Vaderdag-kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.

De online entreeprijs bedraagt 27,50 euro op 15 juni en 29 euro op 16 juni. Walibi werkt op internet met variabele tarieven. Vaders van Walibi-abonnementhouders zijn ook welkom. Zij kunnen zich op de dag zelf melden bij een aparte ingang. Daarvoor hoeft dus geen ticket besteld te worden.

Het park is op 15 en 16 juni geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor Moederdag organiseerde Walibi een vergelijkbare actie. Die gold echter op één dag in plaats van op twee dagen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be