Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verkoopt champagne op straat: 10 euro per glas

10-06-2019, 21.36 uurBeeld: ED92

In Disneyland Paris wordt sinds kort champagne geschonken op straat. Bezoekers kunnen in themagebied Main Street U.S.A. een glas champagne van twaalf centiliter bestellen. Dat is niet goedkoop: één glaasje kost 10 euro.

De champagne is 's avonds verkrijgbaar bij een mobiel kraampje in de buurt van het kasteel van Doornroosje in het Disneyland Park, weet fansite ED92. Daar wordt na zonsondergang de spektakelshow Disney Illuminations opgevoerd.

Disneyland staat bekend om een strikt alcoholbeleid. Normaal gesproken wordt er alleen alcohol verkocht in restaurants met tafelbediening of bij snackcounters, maar dan wel in combinatie met een maaltijd. Afgelopen najaar kwam daar plotseling verandering in toen bezoekers blikjes bier konden halen bij een kraampje in cowboystad Frontierland.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be