Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Kort bezoek aan het Dolfinarium? Betaal per minuut

10-06-2019, 20.52 uur

Wie geen zin heeft om de volledige entreeprijs van het Dolfinarium op tafel te leggen, kan nu ook per minuut betalen. Het dierenpark in Harderwijk heeft zich aangesloten bij Tapperuse. Met die app betalen bezoekers alleen voor de tijd die ze in het park doorbrengen.

Het Dolfinarium vraagt afhankelijk van de verwachte drukte 12 tot 16 eurocent per minuut. De transactiekosten bedragen 75 eurocent per bestelling. Wie ervoor kiest om twee uurtjes in het park te blijven, is in het gunstigste geval bijvoorbeeld 15,15 euro kwijt. Er geldt een maximum van 17,50 euro. Dat is fors lager dan de reguliere kassaprijs van 28,50 euro.

Afgelopen najaar was Bobbejaanland het eerste grote pretpark dat zich aanmeldde bij Tapperuse. Verder maken enkele kleine dagattracties gebruik van het systeem, waaronder Amusementspark Tivoli, BillyBird Park Hemelrijk en Sprookjesbos Valkenburg.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be