Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Survivalbaan in Toverland vernieuwd

13-06-2019, 22.15 uur

Toverland heeft een klassieke attractie vernieuwd. Het zogeheten Kletterparcours was de afgelopen weken gesloten voor een opknapbeurt. Daarbij werd een kwart van de klimbaan vervangen. Drie oude onderdelen maakten plaats voor nieuwe elementen.

Het vierenhalf meter hoge parcours begint nu met 'papegaaienstokken': een reeks bungelende stokken waar bezoekers op kunnen staan. Daarna volgen houten planken in de vorm van letters die samen het woord 'Toverland' vormen. Het laatste nieuwe onderdeel is een houten skateboard dat over twee touwen heen en weer zwiept.

Het Kletterparcours opende in 2004, toen nog onder de naam Survival Parcours. Ondanks de beperkte capaciteit is de attractie vandaag de dag nog steeds populair, vertelt een woordvoerster aan Looopings. "De klimbaan is niet alleen spannend voor de deelnemers, maar ook voor de toeschouwers. Het kijken ernaar is al attractie op zich."

Fotopunt
Dankzij de aanpassingen kan het parcours weer jaren mee, aldus de voorlichtster. "De drie nieuwe elementen zorgen voor een mooie nieuwe uitdaging voor waaghalzen van alle leeftijden. Bovendien vormen de nieuwe letters een tof fotopunt."Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be