Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn blaast oude mascotte nieuw leven in

05-06-2019, 16.49 uur

De oude mascotte van Avonturenpark Hellendoorn krijgt een nieuw uiterlijk. In 2003 nam het Overijsselse pretpark afscheid van het figuur Kapitein Geelsnavel. De papegaai werd toen vervangen door de beer Baba Boemba. Dit jaar keert de beroemde blauwe vogel terug, maar wel in een nieuw jasje.

"Kapitein Geelsnavel wordt één van de hoofdpersonages van de vernieuwde waterbaan Jungle Expedition", vertelt een woordvoerder aan Looopings. Voor de gelegenheid onderging het uiterlijk van de papegaai een opfrisbeurt. Zijn houten been en ooglapje is hij kwijtgeraakt. "De tijd in de jungle heeft hem blijkbaar goed gedaan", lacht de voorlichter.

In plaats van een rood-witte broek heeft Geelsnavel nu veren in dezelfde kleuren. Zijn karakteristieke mutsje mocht hij houden. "Baba Boemba blijft gewoon de mascotte van het park, maar we zijn blij en trots dat we Kapitein Geelsnavel weer kunnen verwelkomen in deze nieuwe vorm. We weten dat hij nog heel veel fans heeft."

Vermist
De veertig jaar oude waterbaan Jungle Monster wordt deze zomer getransformeerd tot Jungle Expedition, met nieuwe decors en effecten. Volgens het verhaal zijn de papegaai en zijn baasje Roger vermist geraakt in de jungle. Bezoekers gaan naar hen op zoek met behulp van een gevonden bandrecorder. Tijdens de renovatie blijft de attractie in principe gewoon operationeel.



Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be