Parc Astérix

Parc Astérix sluit de poorten: 'Het park is vol'

31-05-2019, 16:21 uur | ReactiesFoto: @ParcAsterixFans

Wie van plan was om dit weekend naar Parc Astérix te gaan, kan beter iets anders verzinnen. Vandaag is het Franse pretpark helemaal vol en ook voor morgen wordt grote drukte verwacht.

Rond 12.00 uur werd besloten om geen nieuwe bezoekers meer toe te laten. Parc Astérix blijft twee uur langer geopend dan gepland, namelijk tot 20.00 uur. De wachttijden bij de grote attracties variëren van drie kwartier tot ruim anderhalf uur. Wie een ritje wil maken in houten achtbaan Tonnerre de Zeus, staat zelfs 115 minuten in de rij.


ZIE OOK: Gigantische drukte in Europa-Park: 'Stel bezoek uit'

"Beste bezoekers, vandaag is het park vol en we verwachten voor morgen wederom een zeer hoge opkomst", laat het park weten. "Voor uw comfort raden wij u aan om een andere datum te kiezen voor uw bezoek."

Blijf weg
Ook in andere grote Europese pretparken is het loeidruk. Eerder vandaag raadde Europa-Park al aan om weg te blijven. In Disneyland Paris bedraagt de wachttijd voor Peter Pan's Flight momenteel twee uur en twintig minuten. Parken als Toverland, Plopsaland De Panne en Phantasialand blijven vanwege de drukte langer geopend dan gepland.

ZIE OOK: Parc Astérix geeft voorproefje op nieuwe attractie

Reacties