Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Europa-Park

Video: neem een kijkje in het nieuwe hotel van Europa-Park

28-05-2019, 18:23 uur | Reacties

Het grootste attractiepark van Duitsland opent deze week het gloednieuwe themahotel Krønasår. Een Nederlandse fansite mocht onlangs alvast een kijkje nemen in het 304 kamers tellende complex, dat is aangekleed als een natuurhistorisch museum. In een videoreportage geeft hotelmanager Stephan Göpper een rondleiding door het viersterrenhotel.

In het hotel zijn twee bedieningsrestaurants te vinden: Tre Krønen en Bubba Svens. Wie zin heeft in een drankje, kan terecht in de bar Erikssøn. Op de eerste verdieping bevindt zich het cafeetje Konditori. Verder bestaan er twee conferentieruimtes met de namen Kon-Tiki en Vineta.


ZIE OOK: Nieuwe ontwerpen: dit zijn de themagebieden van Europa-Park-waterparadijs Rulantica

Krønasår - met 276 themakamers en 28 suites - is het zesde hotel van Europa-Park. Het achtergrondverhaal draait om de Adventure Club of Europe, een fictief genootschap van ontdekkingsreizigers. Zij hebben door de jaren heen talloze kunstwerken verzameld, die in het viersterrenhotel tentoongesteld worden.

Shuttlebus
Komend najaar opent het aangrenzende waterpark Rulantica. Beide projecten samen kosten zo'n 150 miljoen euro. Een shuttlebus brengt bezoekers naar de ingang van het attractiepark, dat enkele kilometers verderop ligt.ZIE OOK: Nieuw themahotel Europa-Park gaat in mei open

Reacties